※別途、税・サービス料5%を承りますおまかせ、季節の鮨懐石

*Tax and service fee 5% are not included to the price
Chef’s recommendation, seasonal sushi kaiseki

≪おまかせ≫    15,000円
お勧め、旬食材をお客様に合わせた特別なお献立でご提供いたします。 
ご要望をお申し付けくださいませ。
≪Chef’s recommendations≫ 15,000yen
Special course selected for customer using recommended seasonal food.
Please don’t hesitate to tell us what you want to eat.

≪鮨懐石≫
都  ―みやこ―13,000円
七 福  ―しちふく―18,000円
特別なお献立をお作り致します。
≪Sushi kaiseki≫
Miyako  ― Ancient capital―  13,000yen
Shichifuku  ― Seven good lucks―  18,000yen
Special course is served
《おまかせ握り》10,000円〜  
ご要望をお申し付け下さい
《A la carte hand-shaped sushi》 10,000yen〜 
Hand-shaped sushi orderable individually

お昼のお品書き

Lunch menu

吹き寄せばらちらし1,200円
穴子丼1,500円
上にぎり1,800円
特上にぎり2,500円
上ちらし1,800円
特上ちらし2,500円
※上記メニュー全てに、茶碗蒸し、椀物、小鉢が付きます
Scattered sushi1,200yen
Conger eel rice bowl1,500yen
Superior sushi1,800yen
Premium sushi2,500yen
Superior scattered sushi1,800yen
Premium scattered sushi2,500yen
*Above menu all includes steamed egg custard, steamed dish, soup and side dish
ミニ鮨懐石4,800円
先附、造り、焼き物、蒸し物、握り、留椀、デザート
A small sushi kaiseki4,800yen
Appetizer, sashimi, grilled dish, sushi, soup, dessert

お飲み物

drink

【ビール】
  キリン一番搾り
  エビス
  サッポロ プレミアム アルコールフリー

【日本酒】
  加賀鳶     極寒純米〈石川〉
  日高見   純米〈宮城県〉
  I LOVE SUSHI   純米〈佐賀〉
  楯野川     純米大吟醸〈山形〉
  真澄    純米吟醸〈長野〉
  作 雅乃智    純米吟醸〈三重〉
  黒龍 龍    大吟醸〈福井〉
  獺祭    純米大吟醸〈山口〉

【芋焼酎】
  明るい農村  赤芋〈鹿児島〉
  山ねこ  〈宮崎〉
  㐂六    〈鹿児島〉

【麦焼酎】
  中々    〈大分〉
  吉四六    〈大分〉

【米焼酎】
  八海山米焼酎 宜有千萬

【果実酒】
  梅乃宿 ゆず酒 〈奈良〉
  紀州南高梅完熟梅酒 〈歌山〉

【シャンパン】
  Veuve Cliquot Ponsardin BRUIT

【ワイン】
〈赤〉
  藍(カリフォルニア)
  紫鈴(カリフォルニア)
  Casal Vecchio Montepulciano D’Abruzzo Farnese(イタリア)
〈白〉
  あさつゆ(カリフォルニア)
  Poggio Le Volpi Frascati(イタリア)
  CHABLIS PREMIER CRU(フランス)
  グラスワイン(白)
  グラススパークリング
〈ロゼ〉
  結(カリフォルニア)

【酎ハイ】
  生搾りレモンサワー      
  ビワミンサワー
  がりチュー
  ウーロンハイ
  緑茶ハイ

【ソフトドリンク】
  ウーロン茶
  ジンジャーエール
  ビワミン

【Beer】
  KIRIN ICHIBAN
  Ebisu
  Sapporo premium alcohol free

【Japanese sake】
Junmai is a sake made from only milled rice
Junmai Ginjo is a sake made from only rice milled down to less than 60% of its original size
Junmai Daiginjo is a sake made from rice which is milled down to less than 50% of its original size
Ginjo is a sake made from rice milled down to less than 60% of its original size and distilled alcohol is added
Daiginjo is made from rice which is milled down to less than 50% of its original size and distilled alcohol is added

  Kagatobi Junmai (Ishikawa)
  Hitakami Junmai (Miyagi)
  I LOVE SUSHI Junmai Daiginjo (Saga)
  Tatenokawa Junmai Daiginjo (Yamagata)
  Masumi Junmai Ginjo (Nagano)
  Zaku MiyabinoTomo Junmai Ginjo (Mie)
  Kokuryu Ryu Daiginjo (Fukui)
  Dassai Junmai Daiginjo (Yamaguchi)

【Sweet potato shochu】
  Akarui noson Akaimo (Kagoshima)
  Yamaneko (Miyazaki)
  Kiroku (Kagoshima)

【Barley shochu】
  Nakanaka (Ooita)
  Kicchomu (Ooita)

【Rice shochu】
  Hakkaisan Yoroshiku-senman-arubeshi

【Fruit liquor】
  Umenoyado Citrus liquor (Nara)
  Kishu-nankobai plum liquor (Wakayama)

【Champagne】
  Guy De Saint-Flavy Brut

【Wine】
〈red〉
  Aoi (California)
  Rindo (California)
  Casal Vecchio Montepulciano D’Abruzzo Farnese (Italian)
〈white〉
  Asatsuyu (California)
  Poggio Le Volpi Frascati (Italian)
  CHABLIS PREMIER CRU (France)
  a glass of white wine
  a glass of white Champagne
〈rose〉
  Yui (California)

【Shochu cocktail】
  Shochu with squeezed lemon juice
  Shochu with Biwamin
  ginger with oolong tea
  Shochu with oolong tea
  Shochu with green tea

【Non alcohol beverage】
  Oolong tea
  Ginger ale
  Biwamin