※別途、税・サービス料5%を承りますおまかせ

*Tax and service fee 5% are not included to the price
Chef’s recommendation

≪おまかせ≫    15,000円〜
厳選された最高の食材を卓越した江戸前の技術でおもてなしを致します 
≪Chef’s recommendations≫ 15,000yen〜
We serve you with the choicest ingredients and outstanding skills of Edomae(, the Tokyo-style sushi)

お昼のお品書き

Lunch menu

ばらちらし1,300円
穴子丼1,800円
特上にぎり2,500円
特上ちらし2,500円
※上記の食事に、茶碗蒸し、椀物、小鉢が付き
scattered sushi1,300yen
Conger eel rice bowl1,800yen
Premium sushi2,500yen
Premium scattered sushi2,500yen
*Above menu includes steamed egg custard, steamed dish, soup and side dish
鮨懐石7,000円
先附、造り、焼き物、蒸し物、握り、留椀、デザート
sushi kaiseki7,000yen
Appetizer, sashimi, grilled dish, sushi, soup, dessert
おまかせ握り10,000円
全13品
A la carte hand-shaped sushi10,000yen
13 dishes

お飲み物

drink

【ビール】
  キリン一番搾り
  エビス
  サッポロ プレミアム アルコールフリー

【日本酒】
  鶴齢   純米酒〈新潟県〉
  日高見 弥助   芳酵辛口純米吟醸〈宮城県〉
  楯野川     純米大吟醸〈山形〉
  黒龍 龍    大吟醸〈福井〉
  獺祭    純米大吟醸〈山口〉

【芋焼酎】
  明るい農村  赤芋〈鹿児島〉
  山ねこ  〈宮崎〉
  㐂六    〈鹿児島〉

【麦焼酎】
  中々    〈大分〉
  吉四六    〈大分〉

【米焼酎】
  八海山米焼酎 宜有千萬

【果実酒】
  梅乃宿 ゆず酒 〈奈良〉
  紀州南高梅完熟梅酒 〈歌山〉

【シャンパン】
  Veuve Cliquot Ponsardin BRUIT

【ワイン】
〈赤〉
  藍(カリフォルニア)
  紫鈴(カリフォルニア)
  Casal Vecchio Montepulciano D’Abruzzo Farnese(イタリア)
〈白〉
  あさつゆ(カリフォルニア)
  Poggio Le Volpi Frascati(イタリア)
  CHABLIS PREMIER CRU(フランス)
  グラスワイン(白)
  グラススパークリング
〈ロゼ〉
  結(カリフォルニア)

【酎ハイ】
  生搾りレモンサワー      
  ビワミンサワー
  がりチュー
  ウーロンハイ
  緑茶ハイ

【ソフトドリンク】
  ウーロン茶
  自家製ジンジャーエール
  ビワミン

【Beer】
  KIRIN ICHIBAN
  Ebisu
  Sapporo premium alcohol free

【Japanese sake】
Junmai is a sake made from only milled rice
Junmai Ginjo is a sake made from only rice milled down to less than 60% of its original size
Junmai Daiginjo is a sake made from rice which is milled down to less than 50% of its original size
Ginjo is a sake made from rice milled down to less than 60% of its original size and distilled alcohol is added
Daiginjo is made from rice which is milled down to less than 50% of its original size and distilled alcohol is added

  Kakurei Junmai (Nigata)
  Hitakami Yasuke Hojun-Karakuchi-Junmai (Miyagi)
  Tatenokawa Junmai Daiginjo (Yamagata)
  Kokuryu Ryu Daiginjo (Fukui)
  Dassai Junmai Daiginjo (Yamaguchi)

【Sweet potato shochu】
  Akarui noson Akaimo (Kagoshima)
  Yamaneko (Miyazaki)
  Kiroku (Kagoshima)

【Barley shochu】
  Nakanaka (Ooita)
  Kicchomu (Ooita)

【Rice shochu】
  Hakkaisan Yoroshiku-senman-arubeshi

【Fruit liquor】
  Umenoyado Citrus liquor (Nara)
  Kishu-nankobai plum liquor (Wakayama)

【Champagne】
  Guy De Saint-Flavy Brut

【Wine】
〈red〉
  Aoi (California)
  Rindo (California)
  Casal Vecchio Montepulciano D’Abruzzo Farnese (Italian)
〈white〉
  Asatsuyu (California)
  Poggio Le Volpi Frascati (Italian)
  CHABLIS PREMIER CRU (France)
  a glass of white wine
  a glass of white Champagne
〈rose〉
  Yui (California)

【Shochu cocktail】
  Shochu with squeezed lemon juice
  Shochu with Biwamin
  ginger with oolong tea
  Shochu with oolong tea
  Shochu with green tea

【Non alcohol beverage】
  Oolong tea
  Homemade Ginger ale
  Biwamin